Σανταρόζα 1 Αθήνα
10564 Ελλάδα

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το έργο «Λειτουργία Παρατηρητηρίου Προάσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ρομά και ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων και εμπλεκόμενων φορέων- ΡΟΜ»,

με φορέα υλοποίησης την Equal Society και εταίρους την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά - ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ και την Ένωση Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών και Συνεργατών τους, είχε ως στόχο την ανάδειξη και καταπολέμηση των διακρίσεων που βιώνουν οι Ρομά σε 4 περιφέρειες στην Ελλάδα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου ΡΟΜ, σας προσκαλούμε στο Τελικό Συνέδριο, όπου θα παρουσιαστούν οι δράσεις, τα αποτελέσματα και ο κοινωνικός του αντίκτυπος. 

(Συνημμένη η σχετική πρόσκληση)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, στις 17:30 στο 

Αμφιθέατρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» (Ακαδημίας 50 - Πνευματικό Κέντρο Δ. Αθηναίων). 

Το έργο «Λειτουργία Παρατηρητηρίου Προάσπισης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ρομά και ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων και εμπλεκόμενων φορέων- ΡΟΜ» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Activecitizensfund, με φορέα υλοποίησης την Equal Society και εταίρους την Πανελλαδική Συνομοσπονδία Ελλήνων Ρομά - ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ και την Ένωση Ελλήνων Ρομά Διαμεσολαβητών και Συνεργατών τους. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021,γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.
 

*Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  helpdeskequalsoThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο τηλέφωνο 211 7051841.

 

Ο παρών ιστότοπος κάνει χρήση cookies για την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας περιήγησης